Prijslijst

Genoemde prijzen zijn ‘vanaf prijzen’. Soms heb ik meer tijd nodig. Dit kan voorkomen als het haar langer en/of dikker is of meer tijd vraagt. Dit hangt ook af van welke creatieve technieken we gaan gebruiken. De verwachte, extra tijd en de daarbij behorende prijs bespreken we altijd vooraf aan de behandeling.

Dames

Wassen, knippen en stylen € 35,00

Na het bespreken van het kapsel was ik je haar met een natuurlijke, organic shampoo die past bij het haar en de hoofdhuid. Na het knippen droog ik het haar. Dit alles met een heerlijk kopje biologische koffie of thee erbij.

Stylen compleet:
Bij te boeken bij wassen, knippen en stylen € 12,50

Wil je net een beetje meer? Je haar in de krul? Of juist stijl?  

Wassen en stylen compleet Vanaf € 27,50

Feestje? Zin om eens extra goed voor de dag te komen? Ik was je haar en maak het mooi. Compleet met opsteken, krullen, stijl. Net waar je zin in hebt. Of wat bij je past. 

Extra verwennerijtjes

Geef jezelf dat extra stukje ontspanning of verzorging cadeau. Deze behandelingen zijn bij te boeken bij een knip- of kleurbehandeling.

Hoofdhuidmassage €  10,00

Een heerlijke massage bij het wassen van het haar. Benen omhoog en genieten maar.

Haarkuur €  15,00

Afhankelijk van wat je haar en hoofdhuid nodig hebben, stel ik deze kuur samen met producten, pure oliën en kruiden.

Kleuringen

Kleuring met Rodolphe & Co. € 42,50

Rodolphe en Co is een minerale kleuring en bijna helemaal natuurlijk. (Meer info over deze kleuring vind je bij de pagina kleuringen). Na het bespreken van het gewenste resultaat breng ik de verf aan die doet denken aan een masker. Na de inwerktijd spoel ik het uit en breng ik nog een voedende conditioner in. Vervolgens droog ik het haar.

Knippen en kleuren Rodolphe & Co € 67,50

Plantenkleuring enkel € 45,50

Na het bespreken en de uitleg over plantaardig kleuren breng ik de kleuring aan. (Meer info over de plantaardige kleuringen vind je bij de pagina kleuringen). Tijdens de inwerktijd geniet je van een tijdschrift, een lekker biologisch kopje koffie. Of thee en voor je het weet is het weer tijd om het uit te spoelen en je haar te drogen.

Knippen en enkele plantenkleuring € 70,00

Plantenkleuring dubbel € 65,00

Een dubbele kleuring pas je toe voor volledige grijsdekking of het meer verdonkeren van het haar. De eerste kleur is om het haar als het ware voor te pigmenteren en de tweede kleuring om het gewenste resultaat te bereiken.

Knippen en dubbele plantenkleuring € 95,00

Toeslag creatieve kleuring Vanaf € 15,00

Noem het maar op, lekker creatief, highlights, lowlights, folies, free hand painting.
De toeslag is afhankelijk van de tijd die ik extra nodig heb.

De prijzen van de kleurbehandelingen zijn exclusief kleurproduct. Afhankelijk van de dikte en lengte van het haar en de gekozen behandeling komen deze kosten erbij. Je betaalt dus alleen daadwerkelijk het kleurproduct wat in jouw haar gaat.