Over mijzelf

Passie voor mensen, hun verhaal, belevenissen. Dat fascineert en boeit mij. Inmiddels heb ik veel mensen gezien en in de kappersstoel gehad. Unieke mensen met ieder een eigen verhaal. Mensen uit verschillende steden en dorpen. In verschillende salons: van Amsterdam tot Dordrecht. Het heeft me veel geleerd en gebracht. Ervaring. 

Het omgaan met haar is voor mij een vorm van kunst. Ik werk daarbij vanuit intuïtie en gevoel. Het samen creëren van een kapsel dat bij je past. Daarbij kan ik het haar ook opsteken en heb ik van veel  bruiden het kapsel verzorgd.

Ik heb een passie voor duurzaamheid, het milieu. Dat maakt me blij. Ik verdiep mij al jaren in een duurzame en biologische levensstijl. 

Ik kan blij worden van kleine details. Verbeteringen die onze wereld altijd iets mooier maken. Het bezig zijn met wat er in onze voeding zit en wat we op onze huid en in ons haar smeren, dat vind ik interessant. Ik bekijk de ingrediënten nauwkeurig en zoek uit wat deze doen met je huid en je haar.

Ook houd ik van decoratie, zoals in het interieur. Ik kan intens blij worden van het slenteren over rommelmarkten en het rondkijken in vintagewinkels. Ik heb een passie voor tweedehands, het opknappen van spullen en het gebruik van natuurlijke materialen. Puur en echt, authentiek. 

Ik ga voor genieten, ontspannen en leef ten volle met oog voor detail en met de producten die goed voor mij zijn. Die het milieu ontlasten en hun steentje bijdragen aan een schonere toekomst. Goed voor onze gezondheid en die van de volgende generaties. 

Ik houd van humor en de schoonheid van ieders uniekheid. Om mijn creativiteit nog meer ruimte te geven, ben ik mijn eigen salon begonnen. Vanuit mijn huis – gelegen in een rustige omgeving – heb ik een mooie en inspirerende salon ingericht. Ook is het mogelijk om tijdens het wassen van het haar te kiezen voor een hoofdhuidmassage.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen en ik ben benieuwd wat voor een kapsel we samen gaan creëren.

Keep your love of nature, for that is the true way to understand art more and more

Vincent van Gogh